Hvorfor velge Jefferson Wells?

Alle våre rekrutteringsrådgivere har solid kompetanse innenfor både økonomi/regnskap og rekruttering og tar hver dag pulsen på markedets behov og kandidatenes forventninger. Ikke minst tar vi etikk på alvor – elleve år på rad har vi blitt kåret til det mest etiske selskapet i vår bransje. Denne kombinasjonen av kompetanse og erfaring mener vi gir den beste forutsetningen for vellykkede ansettelser.

Din rekrutteringspartner

Vi er først og fremst samarbeidspartneren din, ikke leverandøren din. Det betyr mye for oss at du gjør gode ansettelser som bidrar til at bedriftens mål nås.

Skreddersydde løsninger

Vi skreddersyr løsningene våre for deg og tar alt fra individuelle rekrutteringsoppdrag til større leveranser.

Spisskompetanse på økonomi

Bransjen er i stadig utvikling, og det samme er vi. Vi holder oss kontinuerlig oppdatert på relevant kunnskap. Våre rekrutterere er selv økonomer og forstår dermed hva din virksomhet trenger. Når vi rekrutterer økonomer til leder- og fagroller kan du være trygg på at vi finner den rette kandidaten. 

Finner og tiltrekker relevante kandidater

Hvert år intervjuer vi over 450 økonomer, i tillegg driver vi aktivt søk i kandidatmarkedet. Disse to faktorene gjør at vi har svært god kjennskap til kandidatmarkedet. Rådgiverne våre bruker målgruppetilpasset annonsering i både tradisjonelle, digitale og sosiale medier, og vi har en systematisk utvelgelsesprosess.

Rekruttering på alvor
Rekruttering er et fag, og vi prioriterer kontinuerlig kompetanseheving og utvikling av kartleggings- og rekrutteringsverktøyene våre. Vi tester ikke kandidater for syns skyld og bruker sertifiserte evne- og personlighetstester på en hensiktsmessig måte.
Fagområder vi rekrutterer til

Kundene våre kommer fra alle bransjer i privat og offentlig sektor, og er alt fra store børsnoterte konserner til små selskaper. Vi rekrutterer:

Ledelse
CFO
Finansdirektør
Økonomisjef

Controlling
Business controller
Financial controller
Cost controller
Prosjektkontroller
Group controller

Business partner
Forretningsutvikler
Prosjektleder
Analytiker

Økonomi/IT
BI controller
ERP-konsulent
System controller
Business analyst

Regnskap og skatt
Regnskapssjef
Regnskapsansvarlig
Konsernregnskapssjef
Regnskapscontroller
Tax manager
Skatterådgiver

Treasury
Treasury manager
Trasury controller

Lønn

Lønningssjef
Teamleder lønn
Lønningskonsulent


Risk og Compliance
Leder governance, risk og compliance
Internrevisor
Compliance officer
Risk and compliance advisor

Bærekrafttrategi og rapportering
CSR-ansvarlig
Bærekraftsansvarlig
Bærekraftsrådgiver

 

Behov for økonomer?

Enten du trenger fagkonsulenter eller interimledere til økonomi- og virksomhetsstyring, sørger vi for at du får rett kompetanse for ditt behov.

LES MER

Behov for ingeniører?

Våre erfarne konsulenter har bred teknisk ekspertise i design og prosjektering, i tillegg til kompetanse innen prosjektledelse og prosjektstyring.

LES MER