Hvorfor velge Jefferson Wells?

Vi er spesialisert i ledelse, teknologi og økonomi og har et av Norges største research- og analysemiljøer innenfor rekruttering. Noe av det som gjør oss unike, er at vi har solid kompetanse på fagområdene vi rekrutterer til, samtidig som har vi en felles kvalitetsstandard for de ulike rekrutteringsprosessene. Vi er DNV GL-sertifiserte som rådgivere og er autoriserte brukere av Aons tester.

Vi ser frem til å finne gode løsninger for din virksomhet.

KONTAKT OSS
REFERANSER
Rekruttering for Norges Idrettsforbund

NIF digital har tidligere slitt med å ansette gode seniorressurser med teknisk kompetanse og leveranseevne på det nivå som kreves for at vi skal levere gode nok digitale tjenester. Vi var derfor på jakt etter en rekrutterer som kunne bistå oss i denne jobben, da vi så at det ikke var nok å utlyse stillingene på egen hånd, sier NIF.

Rekruttering for GlobalConnect

GlobalConnect er et ledende tech- og telecomselskap I Nord-Europa. Konsernet leverer helhetlige kommunikasjonsløsninger fra jord til sky basert på egen infrastruktur bestående av et 58 000 kilometer langt fibernettverk og 27 000 kvadratmeter datasenter i Danmark, Norge, Sverige og Nord-Tyskland. GlobalConnect/IP-Only har over 27.000 B2B kunder og kobler 283 000 hjem i Sverige og Norge med høy-kapasitets fibernettverk. GlobalConnect har over 1600 ansatte og omsatte i 2019 for mer enn 500 millioner EUR.

Rekruttering for Mento Service

Da Jefferson Wells mottok utfordringen fra Mento, ble det umiddelbart opprettet et internt prosjektteam med egendefinerte roller og oppgaver. Aktuelle kandidater ble kartlagt gjennom interne og eksterne databaser, så vel som Jefferson Wells’ egne søkbare systemer og nettverk.

REKRUTTERING
NTNU og universitetssykehuset St. Olavs hospital i Trondheim er ledende innen integrasjon av forskning, innovasjon og utdanning. Da toppledelsen skulle rekruttere direktør for forskning, innovasjon og utdanning ble Jefferson Wells valgt som rekrutteringspartner.

LES MER