Våre ansatte utgjør forskjellen

Vi har over 200 ingeniører og økonomer med lang erfaring fra sine fagområder, som hver dag bidrar til å skape verdi for våre kunder.  Kombinasjonen av dyktige konsulenter og et stort partnernettverk, sørger for at våre kunder alltid får tilgang på den kompetansen de trenger.

Hva kan vi hjelpe deg med?

Vi ser frem til å finne gode løsninger på dine ønsker og utfordringer.

KONTAKT OSS
REFERANSER
Telenor - rask tilgang til Finance Controller med solid kompetanse

Forretningsenheten Global Wholesale hos Telenor trengte raskt en innleid Finance Controller med solid komptanse, og tok derfor kontakt med Jefferson Wells.

Spenncon trengte midlertidig CFO og Financial Controller

Spenncon er en verdensledende leverandør av prefabrikerte betongelementer og har 3 fabrikker i sentrale regioner i Norge. Selskapet omsetter for om lag 1,0 milliarder NOK og har mer enn 500 ansatte. Når CFO sluttet hadde selskapet et prekært behov for både midlertidig CFO og Financial Controller.

Thermo Fisher trengte "CFO for Hire"

Thermo Fishers CFO hadde fått en ny stilling ved konsernets hovedkontor i USA. Det oppstod derfor et behov for en midlertidig løsning for å dekke denne rollen. I konkurranse med flere leverandører falt valget på Jefferson Wells.

KONSULENTTJENESTER
Bjørn C. Bjørnsen
Divisjonsdirektør

Med over 200 ingeniører og økonomer og vårt nettverk av partnere sørger vi for at våre kunder har tilgang på etterspurt kompetanse slik at de kan nå sine forretningsmessige mål.