En trygg og solid samarbeidspartner

Jefferson Wells leverer konsulent- og rekrutteringstjenester innen ledelse, teknologi og økonomi. Navnet er nytt, men vår historie strekker seg tilbake til 1973. Siden den gang har vi vært en verdsatt leverandør av kompetanse til virksomheter innen privat og offentlig sektor.

Rekruttering

Vi rekrutterer ledere, teknologer og økonomer til privat og offentlig sektor, og gjennomfører over 400 rekrutteringsprosesser hvert år.

LES MER

Konsulenter

Vi tilbyr erfarne konsulenter med spisskompetanse innen ledelse, teknologi og økonomi. Vi sikrer våre kunder tilgang på rett kompetanse og kapasitet.

LES MER
REFERANSER
Rekruttering for Mento Service

Da Jefferson Wells mottok utfordringen fra Mento, ble det umiddelbart opprettet et internt prosjektteam med egendefinerte roller og oppgaver. Aktuelle kandidater ble kartlagt gjennom interne og eksterne databaser, så vel som Jefferson Wells’ egne søkbare systemer og nettverk.

Rekruttering av integrasjonsdirektør ved NTNU

NTNU og universitetssykehuset St. Olavs hospital i Trondheim er ledende innen integrasjon av forskning, innovasjon og utdanning. Da toppledelsen skulle rekruttere direktør for forskning, innovasjon og utdanning ble Jefferson Wells valgt som rekrutteringspartner.