En trygg og solid samarbeidspartner

Jefferson Wells leverer konsulent- og rekrutteringstjenester innen ledelse, teknologi og økonomi. Navnet er nytt, men vår historie strekker seg tilbake til 1973. Siden den gang har vi vært en verdsatt leverandør av kompetanse til virksomheter innen privat og offentlig sektor.

Rekruttering

Vi rekrutterer ledere, teknologer og økonomer til privat og offentlig sektor, og gjennomfører over 400 rekrutteringsprosesser hvert år.

LES MER

Konsulenter

Vi tilbyr erfarne konsulenter med spisskompetanse innen ledelse, teknologi og økonomi. Vi sikrer våre kunder tilgang på rett kompetanse og kapasitet.

LES MER
REFERANSER
Rekruttering for Norges Idrettsforbund

NIF digital har tidligere slitt med å ansette gode seniorressurser med teknisk kompetanse og leveranseevne på det nivå som kreves for at vi skal levere gode nok digitale tjenester. Vi var derfor på jakt etter en rekrutterer som kunne bistå oss i denne jobben, da vi så at det ikke var nok å utlyse stillingene på egen hånd, sier NIF.

Rekruttering for GlobalConnect

GlobalConnect er et ledende tech- og telecomselskap I Nord-Europa. Konsernet leverer helhetlige kommunikasjonsløsninger fra jord til sky basert på egen infrastruktur bestående av et 58 000 kilometer langt fibernettverk og 27 000 kvadratmeter datasenter i Danmark, Norge, Sverige og Nord-Tyskland. GlobalConnect/IP-Only har over 27.000 B2B kunder og kobler 283 000 hjem i Sverige og Norge med høy-kapasitets fibernettverk. GlobalConnect har over 1600 ansatte og omsatte i 2019 for mer enn 500 millioner EUR.

Rekruttering for Mento Service

Da Jefferson Wells mottok utfordringen fra Mento, ble det umiddelbart opprettet et internt prosjektteam med egendefinerte roller og oppgaver. Aktuelle kandidater ble kartlagt gjennom interne og eksterne databaser, så vel som Jefferson Wells’ egne søkbare systemer og nettverk.