Fleksibelt samarbeid

Et vellykket partnerskap for oss betyr et åpent og fleksibelt samarbeid hvor vi spiller hverandre gode og sammen vinner nye oppdrag. Som vår partner får du tilgang til hele tjenestespekteret vårt – alt fra rådgivning og markedsinnsikt til administrering og vårt salgs- og anbudsapparat. Vi samarbeider gjerne om å levere tjenester til dine egne kunder også.

Spørsmål & Svar

Her får du svar på ofte stilte spørsmål om hvordan det er å være partner med Experis.

Hvordan blir ditt konsulentselskap partner?

Det er enkelt å bli partner i Jefferson Wells. Alt du trenger å gjøre er å registrere selskapet og opprette en profil for å få tilgang til partnerportalen vår. Vi ser etter partnere med sterke fagmiljøer, både de med nisjekompetanse og de med breddekompetanse.

Hva tilbyr dere?

Hos oss er dere en samarbeidspartner, ikke en underleverandør. Vi er opptatt av at kommunikasjonen med partnerne våre skal være preget av åpenhet og gjensidig tillit. Som Jefferson Wells Partner får dere tilgang til alle våre oppdrag og nyter godt av vårt effektive salgs- og anbudsapparat. Vi samarbeider også aktivt med partnerne våre om å vinne nye rammeavtaler som er av felles interesse. Vi kjenner bransjen godt og er oppdatert på siste nytt i markedet. Derfor er vi sikre på at vi kan være en god sparringspartner.

Hva krever dere?

Selskapet må være et lovlig drevet AS. Dere må kunne dokumentere at selskapet etterlever gjeldende lover og regler, og at det har påkrevde forsikringer. Ta kontakt for mer informasjon om dette.

Hvem tar seg av det administrative?

Det skal være enkelt å samarbeide med oss. Det eneste dere må passe på er at konsulentene leverer timelistene sine når de skal. Når dere leverer konsulenter gjennom oss, betaler vi selskapet månedlig for godkjente timer. Dere slipper å fakturere – vi ordner alt gjennom vårt selvfakturasystem. Rådgiverne våre tar seg av alt som har med kontrakter og arbeidsforhold å gjøre.

Hvilke oppdrag kan vi få?

Kundene våre er innenfor et bredt spekter av bransjer og fagområder og oppdragene våre dekker de fleste områder innen teknologi, økonomi og ledelse. Vi leverer først og fremst konsulenter som jobber på timebasis (T&M), men har også erfaring med å sette sammen team når det er hensiktsmessig. Også i konsulentvirksomheten vår kan det være spennende muligheter for samarbeid på tvers av tjenester og produkter, og vi formidler gjerne kontakt.