Connect with a local representative

GET IN TOUCH

Våre tjenester

Konsulenter

Adipis cing elit rem ipsum dolor sit amet. Lorem Ipsum dolor simet.

Rekruttering

Vi rekrutterer ledere, teknologer og økonomer.

Featurett Quote_How Partnership Helps
Featurett Quote_How Partnership Helps
CLIENT TESTIMONIAL
Steven Wrightwood
Recruiter for a Fortune 500 Company

“Labore et elitmor lao dolore sit eiusmod tem mi tal incididunt sit eius mod por mi talrea atl elitmor lao dolore mores tempo tal incididunt dolore sit eius mod por.”

CASE STUDIES
Rekruttering for Norges Idrettsforbund

NIF digital har tidligere slitt med å ansette gode seniorressurser med teknisk kompetanse og leveranseevne på det nivå som kreves for at vi skal levere gode nok digitale tjenester. Vi var derfor på jakt etter en rekrutterer som kunne bistå oss i denne jobben, da vi så at det ikke var nok å utlyse stillingene på egen hånd, sier NIF.

Rekruttering for GlobalConnect

GlobalConnect er et ledende tech- og telecomselskap I Nord-Europa. Konsernet leverer helhetlige kommunikasjonsløsninger fra jord til sky basert på egen infrastruktur bestående av et 58 000 kilometer langt fibernettverk og 27 000 kvadratmeter datasenter i Danmark, Norge, Sverige og Nord-Tyskland. GlobalConnect/IP-Only har over 27.000 B2B kunder og kobler 283 000 hjem i Sverige og Norge med høy-kapasitets fibernettverk. GlobalConnect har over 1600 ansatte og omsatte i 2019 for mer enn 500 millioner EUR.

Telenor - rask tilgang til Finance Controller med solid kompetanse

Forretningsenheten Global Wholesale hos Telenor trengte raskt en innleid Finance Controller med solid komptanse, og tok derfor kontakt med Jefferson Wells.