KONTAKT OSS I TRONDHEIM
Grethe Hustad, Jefferson Wells Trondheim
Grethe Hustad

Våre tjenester

Konsulenttjenester

Erfarne konsulenter med spisserfaring innen teknologi og økonomi og virksomhetsstyring.

Rekruttering

Med grundige prosesser og lang erfaring finner vi den rette kandidaten for dine forretningsbehov.

ARTIKLER
Rune Skjaanes er ny leder for konsulentvirksomheten innen økonomi Midt/Nord.

Skjaanes kommer fra stillingen som sales manager i Azets, og har før det fire års erfaring som konsulent innenfor fagområdet HR og lønn i samme selskap. Nå er han klar for å lede økonomiavdelingen til Jefferson Wells i Trondheim.

Hege Solbakken: – Norske styrer må henge med i omstillingen

Nylig avholdt Experis og kvinnenettverket ODA, webinaret «Hvordan bli relevant for styreverv?». Her fikk deltagerne, både kvinnelige teknologer og arbeidsgivere, et innblikk i hva eiere, valgkomiteer og profesjonelle rekruttere ser etter av kompetanse, erfaringer og personlige egenskaper, og ikke minst hva man selv kan gjøre for å posisjonere seg for et styreverv. Blant foredragsholderne var Jefferson Wells-leder Hege Solbakken, som selv er styremedlem iblant annet Austevoll Seafood og Voss Veksel- og landmannsbank.

Jefferson Wells fyller seks måneder: – Enorm kraft i organisasjonen

– Den største utfordringen er å sikre at kundene er med oss, at de vet hvem vi er og at de forstår hvorfor vi endrer navn. Det har vært førsteprioritet hele veien, og jeg føler også vi har lyktes med det, forteller Hege Solbakken, leder i Jefferson Wells.