KONTAKT OSS I STAVANGER
Jefferson Wells Grethe Hustad
Grethe Hustad
Anette Hansen Jefferson Wells
Anette Hansen
Jefferson Wells Møyfrid Tveit
Møyfrid Tveit
Jefferson Wells Kjersti Jonker
Kjersti Jonker

Våre tjenester

Konsulenttjenester

Erfarne konsulenter med spisserfaring innen teknologi og økonomi og virksomhetsstyring.

Rekruttering

Med grundige prosesser og lang erfaring finner vi den rette kandidaten for dine forretningsbehov.

ARTIKLER
Slik unngår du å tilsette feil

Artikkelen var først publisert i E24. Å tilsette feil er blant det leiarar fryktar mest. Mange har erfart å gå på ein smell med tidlegare rekruttering. Det er ein nedtur å oppdage at ein person som har fått tillit viser seg å ikkje fungere i jobben. I ytste konsekvens kan det koste dyrt, eller føre til konflikt.

Et kappløp for å knytte seg til de beste hodene

- Det er et kappløp for å knytte seg til de beste hodene. Og det skjer ikke bare i Norge, men globalt. Det er svært mange aktører som rigger seg for omstilling, og dermed er på jakt etter den samme kompetansen. Som konsekvens må vi som selskap posisjonere oss – både lokalt og globalt – for å bistå våre kunder best mulig, forteller Solbakken.

De siste 11 månedene har Jefferson Wells-konsulent Øystein vært økonomisjef for 18 byggevarehus

- Det gikk vel bare én uke fra Jefferson Wells ble kontaktet, til jeg fikk en helt sentral rolle i å bidra til å holde økonomifunksjonen oppe gjennom en pågående fusjonsprosess med Byggmakker Handel. Det var hektisk og utfordrende å sette seg inn i et stort konsern på kort tid, men med fasit i hånd, har det godt svært bra, forteller seniorkonsulent Øystein Forseth i Jefferson Wells.