KONTAKT OSS I OSLO
Hege Solbakken Jefferson Wells
Hege Solbakken
Berit Berge Jefferson Wells
Berit Berge
Bjørn Bjørnsen Jefferson Wells
Bjørn Christian Bjørnsen

Våre tjenester

Konsulenttjenester

Erfarne konsulenter med spisserfaring innen teknologi og økonomi og virksomhetsstyring.

Rekruttering

Med grundige prosesser og lang erfaring finner vi den rette kandidaten for dine forretningsbehov.

ARTIKLER
Større utfordringer enn din gjengse retailer

Vi har snakket med Thomas Holmberg, Direktør strategi og forretningsutvikling og Simen Hoff Hansen, Direktør netthandel og digitalt kundemøte. - Vi legger ned masse innsats i å skape den beste omnikal-opplevelsen for våre kunder, der opplevelsen i digital og fysisk butikk er den samme, med sømløse overganger og der kundene kan bruke kanalene samtidig, forteller Simen. Det er en stor utfordring, særlig med tanke på at vi har bransjens mest fornøyde kunder ti år på rad. Likevel er det småtteri sammenlignet med vår største utfordring.

Rune Skjaanes er ny leder for konsulentvirksomheten innen økonomi Midt/Nord.

Skjaanes kommer fra stillingen som sales manager i Azets, og har før det fire års erfaring som konsulent innenfor fagområdet HR og lønn i samme selskap. Nå er han klar for å lede økonomiavdelingen til Jefferson Wells i Trondheim.

Hege Solbakken: – Norske styrer må henge med i omstillingen

Nylig avholdt Experis og kvinnenettverket ODA, webinaret «Hvordan bli relevant for styreverv?». Her fikk deltagerne, både kvinnelige teknologer og arbeidsgivere, et innblikk i hva eiere, valgkomiteer og profesjonelle rekruttere ser etter av kompetanse, erfaringer og personlige egenskaper, og ikke minst hva man selv kan gjøre for å posisjonere seg for et styreverv. Blant foredragsholderne var Jefferson Wells-leder Hege Solbakken, som selv er styremedlem iblant annet Austevoll Seafood og Voss Veksel- og landmannsbank.