KONTAKT OSS I OSLO
Hege Solbakken
Hege Solbakken
Bjørn Christian Bjørnsen Jefferson Wells
Bjørn Christian Bjørnsen

Våre tjenester

Konsulenttjenester

Erfarne konsulenter med spisserfaring innen teknologi og økonomi og virksomhetsstyring.

Rekruttering

Med grundige prosesser og lang erfaring finner vi den rette kandidaten for dine forretningsbehov.

ARTIKLER
Hege Solbakken: – Norske styrer må henge med i omstillingen

Nylig avholdt Experis og kvinnenettverket ODA, webinaret «Hvordan bli relevant for styreverv?». Her fikk deltagerne, både kvinnelige teknologer og arbeidsgivere, et innblikk i hva eiere, valgkomiteer og profesjonelle rekruttere ser etter av kompetanse, erfaringer og personlige egenskaper, og ikke minst hva man selv kan gjøre for å posisjonere seg for et styreverv. Blant foredragsholderne var Jefferson Wells-leder Hege Solbakken, som selv er styremedlem iblant annet Austevoll Seafood og Voss Veksel- og landmannsbank.

Jefferson Wells fyller seks måneder: – Enorm kraft i organisasjonen

– Den største utfordringen er å sikre at kundene er med oss, at de vet hvem vi er og at de forstår hvorfor vi endrer navn. Det har vært førsteprioritet hele veien, og jeg føler også vi har lyktes med det, forteller Hege Solbakken, leder i Jefferson Wells.

Jefferson Wells etablerer Young Advisory Board

Jefferson Wells etablerte virksomheten i november 2020, etter å ha blitt skilt ut fra Experis. Nå har de besluttet å etablere et Young Advisory Board, slik at selskapets yngste ansatte får være med å sette kurs i årene som kommer. Dermed får Charlotte Latini (25) og fire andre kandidater fra 22 til 35 år bidra til å forme konsulentselskapets fremtid.