Vårgrønn vil bidra til en fornybar fremtid – vil du være med?

Vi ønsker flere engasjerte kolleger som kan bidra til et åpent og velfungerende arbeidsmiljø og gode resultater. Se våre ledige stillinger.

Financial Controller

I takt med at selskapet vokser, er vi i Vårgrønn på jakt etter en Finance Controller som vil bidra med styring av selskapets økonomi og vår vekst innen fornybar energi.

Les mer om stillingen her.

Project Controller

Vårgrønn ser etter en dyktig Project Controller med ansvar for å sikre helhetlige økonomiske prosesser og kontrollaktiviteter knyttet til våre prosjekter innen fornybar energi.

Les mer om stillingen her.

Om Vårgrønn

Vårgrønn er et norskbasert selskap innen fornybar energi, med høye ambisjoner. Vi skal finansiere, utvikle, bygge og drive prosjekter i det nordiske, og baltiske markedet, og målet vårt er å eie en installert kapasitet på 1GW fornybar kraftproduksjon i 2030. Vårgrønn er eid av den globale energigiganten Eni og den norske energientreprenøren og investoren HitecVision. Begge selskapene har lange tradisjoner i energisektoren og deler ambisjoner om å bidra sterkt til skiftet mot fornybar energi. Vi er søsterselskap til Vår Energi, som er det største uavhengige oljeselskapet i Norge, og drar nytte både av Vår Energis erfaringer, og av styrken og engasjementet til våre eiere. Vårgrønn har etablert samarbeidsavtaler med sterke, sentrale fornybaraktører med mål om å utvikle havvind i Nordsjøen. Vi samarbeider med Equinor og Green Investment Group med mål om å bygge en flytende vindpark utenfor Utsira – og med Agder Energi for å utvikle en bunnfast vindpark i Sørlige Nordsjø 2-området. Vårgrønn styrker nå organisasjonen for å møte våre strategiske mål om utvikling av selskapet og fornybar energi og grønne infrastrukturprosjekter i Norden og Baltikum. Les mer på www.vargronn.no og følg oss på www.linkedin.com/company/vårgrønn

Vil du vite mer om stillingene?

Kontakt Mona Kokkinn på telefon 970 47 499 / e-post [email protected] eller Benedikte Lund på telefon 928 35 315 / e-post [email protected]