Mot framtidens digitaliserte bygg

Siemens er en totalleverandør av løsninger innen elektro, automatisering og digitalisering til landbasert industri, og en ledende leverandør innen produkter, systemer og tjenester innen transmisjon og distribusjon av elektrisk kraft og toppmoderne byggteknologi. I samarbeid med våre kunder skreddersyr vi løsninger som hjelper de å vokse, samtidig som vi skaper smarte energieffektive løsninger og bidrar til økt produktivitet hos våre kunder. Vi bidrar gjennom hele verdikjeden fra utarbeidelse av løsning til service og vedlikehold.

Har du lyst til å være med på den største, teknologiske utviklingen i byggebransjen?

Siemens REU (Regional Service and Solutions) er en ledende aktør innen digitalisering av bygg og infrastruktur. Vi har oppnådd denne posisjonen gjennom vår styrke som er basert på filosofien om høy servicegrad og høy kompetanse i alle ledd, samt fokus på utvikling av nye smarte og innovative løsninger. Se våre ledige stillinger.

Service tekniker/ingeniør – Bygg automasjon

Vi søker Servicetekniker/ingeniør innen Byggautomasjon. Du vil ha ansvar for å utføre serviceoppgaver innen områdene rehabilitering, serviceavtaler og serviceoppdrag.  

Se hele stillingsannonsen og søk her >
Prosjektleder Bygg automasjon

Vi søker Prosjektleder innen Byggautomasjon som vil ha ansvar for å prosjektere, lede og rapportere egne prosjekt, samt sørge for at disse gjennomføres innen avtalte økonomiske, tekniske- og tidsmessige rammer. Herunder ledelse og koordinering av prosjektdeltagere, risikostyring og HMS ansvar. En vesentlig del av arbeidet- er å være i tett dialog med samarbeidspartnere hos kundene, samt å delta på møter med andre fagområder på prosjektene. Du vil ha ansvar for forhandling med- og oppfølging av leverandører, og deltagelse i utarbeidelse av tilbud til kunde ved kontraktsforhandlinger.

Se hele stillingsannonsen og søk her >

Salgsingeniør

Vi søker en resultatorientert selger med vinnerinstinkt, for videreutvikling av markedet med base i Siemens sin «topp range» produktportefølje og løsninger. Ditt hovedfokus vil være på å videreutvikle allerede eksisterende kunder gjennom innsalg av nye tjenester og løsninger.

Se hele stillingsannonsen og søk her >

Servicetekniker/ ingeniør sikkerhet

Vi søker en fleksibel og reisevillig service tekniker/Ingeniør innen sikkerhet. Som ingeniør hos oss blir du en del av et svært kompetent fagmiljø. Du blir involvert i service-, kontroll- og prosjektarbeid innenfor sikkerhetssystemer. Dette omfatter bl.a. innbruddsalarm, adgangskontroll og kameraovervåking, samt toppsystemer innenfor disse disipliner og som i tillegg omfatter brannalarm og bygg automasjon. Du får god opplæring i våre produkter og systemer og du får arbeide med markedets ledende teknologi, bl.a. det revolusjonerende toppsystemet Desigo CC. Du får en selvstendig rolle med mye ansvar og svært gode muligheter for faglig utvikling.

Se hele stillingsannonsen og søk her >

Om Siemens

Med over 170.000 medarbeidere i over 200 land jobber Siemens med å løse fremtidens utfordringer gjennom elektrifisering, automatisering og digitalisering. Siemens er verdens største leverandør av bærekraftige løsninger, og har i mer enn 170 år har utviklet høyteknologiske og innovative løsninger for industri, olje og gass, kraftforsyning, byer og infrastruktur. Den norske virksomheten til Siemens har cirka 600 medarbeidere fordelt på 12 lokasjoner og omsetter for om lag 1,7 milliarder kroner. Det norske hovedkontoret ligger i Oslo.

Vil du vite mer om stillingen?

Kontakt Rune Levang på telefon 922 37 697 eller på e-post [email protected]