Apotek 1 skal gjøre hverdagen enklere for våre kunder og ansatte, og vi skal lede an innovasjon i bransjen, gjennom å være smartest på forretningsutvikling, ha de beste IT-systemene og være en vinner på netthandel. Vi satser tungt, men det er absolutt ikke urealistisk. Apotek 1 har en sterk posisjon i markedet, har vunnet Norges kundebarometer 10 år på rad, har over 400 apotek, flinke folk på laget, en nærmest ukuelig vilje til å lykkes og dessuten satsning på teknologi som står i stil. Du har med andre ord et veldig godt grunnlag å jobbe ut i fra når du starter hos oss. Vil du løse morgendagens utfordringer med oss?

Er du klar for å bistå oss i Apotek 1:

Se våre ledige stillinger under.

Forretningsutvikler

Vi søker Forretningsutvikler. For å lykkes med våre ambisiøse planer ser vi etter forretningsutviklere. Som forretningsutvikler vil du inngå i et forretningsutviklingsmiljø. Her får du en nøkkelrolle i å utvikle og operasjonalisere strategi og får et helhetlig ansvar for å lede og sikre gjennomføring av prosjekter på tvers av gruppen.

Se hele stillingsannonsen og søk her >
Avdelingsleder netthandel & digitalt kundemøte B2C

Vi søker Avdelingsleder for netthandel & digitalt kundemøte B2C. Liker du hårete mål og friske ambisjoner? Vi er ikke snauere enn at vi ønsker å bli en av de største netthandelsaktørene i landet og bygge den beste kundeopplevelsen i bransjen. Som leder av dette arbeidet vil du få dugelig med utfordringer, uten at planen vår er overambisiøs.  

Se hele stillingsannonsen og søk her >

Rådgiver - personalisering netthandel

Vi søker Rådgiver - personalisering netthandel. Vil du skape det beste digitale kundemøtet innen apotekbransjen? Din jobb blir et viktig bidrag i vår ambisjon om å bli en av de ledende netthandelsaktørene i landet, og bygge den beste kundeopplevelsen i bransjen.

Se hele stillingsannonsen og søk her >

Applikasjonsforvalter

Vi søker Applikasjonsforvalter. Vi har lansert vårt nye apoteksystem ALFA, som er basert på MS Dynamics, POS og en egenutviklet reseptekspederingsløsning. Her trenger vi din hjelp til å ta et helhetlig ansvar for området.

Se hele stillingsannonsen og søk her >

Digital designer/ UI designer

Vi søker Digital designer / UI designer. Kan du få Norges mest fornøyde apotekkunder til å handle digitalt? Har du lyst til å forbedre et viktig digitalt kundemøte for hundretusenvis av nordmenn?  Vi står midt i tidenes største endring av ikke bare oss som bransje, men også hvordan folk forholder seg til sin helse i hverdagen.

Se hele stillingsannonsen og søk her >

Webanalytiker

Vi søker Webanalytiker. Har du lyst til å analysere digitale brukerdata for å skape det beste kundemøtet for hundretusenvis av nordmenn som søker bedre hverdagshelse? Apotekbransjen går gjennom tidenes største transformasjon – og vi skal være i førersetet. 

Se hele stillingsannonsen og søk her >

Om Apotek 1

Apotek 1 er Norges største apotekkjede og vi er i stadig vekst. Hos oss jobber ca. 4000 dedikerte medarbeidere, og vi er også landets største farmasøytiske arbeidsgiver. Vi har en stolt kultur med klare ambisjoner om alltid å leve opp til vårt slagord 'Vår kunnskap - din trygghet' i våre kundemøter. Kompetanse og kvalitet er kjernen for vår virksomhet, og derfor er faglig og personlig videreutvikling av våre medarbeidere helt sentralt i kjeden. I Apotek 1 er vi opptatt av å etterleve våre verdier som er: pålitelig, frisk, engasjert og nær. Vi bestreber at dette skal prege alle ansatte, alle beslutninger, alle handlinger og alle mål i selskapet. Apotek 1 Gruppen AS er eiet av den tyske Phoenix-gruppen. Servicekontor og distribusjonsenhet ligger på Lørenskog i Akershus.

Apotek 1
Apotek 1
Større utfordringer enn din gjengse retailer

- Vi legger ned masse innsats i å skape den beste omnikal-opplevelsen for våre kunder, der opplevelsen i digital og fysisk butikk er den samme, med sømløse overganger og der kundene kan bruke kanalene samtidig, forteller Simen. Det er en stor utfordring, særlig med tanke på at vi har bransjens mest fornøyde kunder ti år på rad.

Vil du vite mer om stillingene?

Kontakt Karoline Anglevik Ziesler på telefon 928 53 847 eller på e-post [email protected] eller Dag Haavardsen på telefon 970 78 748 eller på e-post [email protected]