Menneskene som jobber her og hva vi tilbyr

I dag består konsulentvirksomheten vår av dyktige siviløkonomer i spennet fra nyutdannet til tyngre erfaring som økonomisjef og regnskapssjef. Du vil bli synlig ressurs i et konsulenthus som er preget av høykompetanse og hvor vi vektlegger et godt arbeidsmiljø, både i sosiale og faglige sammenhenger. Vi etterstreber at man skal ha en god work/life balance som konsulent hos oss.

MØT NOEN AV VÅRE ØKONOMIKONSULENTER
Anne Kristine Brovold
Anne Kristine Brovold
Esben Mæhlum
Esben Mælum
Rikke Smidt
Rikke Smidt
Aleksander Orkelbog
Aleksander Orkelbog
Solveig Bråten
Solveig Bråten
Vi har sosiale samlinger og tar gjerne en feiring

Vi har en egen sosialkomitee som arrangerer sosiale aktiviteter. Det arrangeres både store og små sosiale begivenheter, digitalt og fysisk. Videre har vi flere store arrangementer i løpet av året, som sommer- og høstfest, julebord og lignende.

JW er sertifisert som Great Place To Work
JW er sertifisert som Great Place To Work
GREAT PLACE TO WORK
Vi skal være et fantastisk sted å jobbe

Great Place to Work har sertifisert Experis som et godt sted å jobbe. Det vil si at Experis oppfyller kravene til en forskningsbasert standard for hva som kjennetegner en fantastisk arbeidsplass. Vi får spesielt høy score på fellesskapsfølelse blant medarbeiderne.​ Hos oss skal det være kort vei til ledelsen og vi inviterer deg til å sette ditt preg på selskapet. Du vil oppleve at du er en del av et personlig og nært arbeidsmiljø. Vil du være en del av et stort, men likevel lite selskap? Vi tilbyr det beste fra to verdener.