Søker du nye utfordringer?

Som kandidat skal du oppleve at du får vist frem akkurat din kompetanse og ditt potensial. Du blir tett fulgt opp gjennom en ryddig og profesjonell rekrutteringsprosess, og vi gir deg en grundig tilbakemelding, uansett utfall. Til vår konsulentvirksomhet innen teknologi og økonomi ser vi alltid etter dyktige mennesker. Ta en titt på våre ledige stillinger.

SE VÅRE LEDIGE STILLINGER
Vårt fokus på mangfold

Vi har signert MAK/ODAs CEO committment, også kalt lederløftet. Dette gjør at vi forplikter oss til å jobbe aktivt med inkludering og mangfold. Jefferson Wells ønsker å speile mangfoldet i befolkningen, og oppfordrer alle som er kvalifisert til å søke. Vi søker mennesker som ønsker å utfordre og utvikle oss.

Eric Rossin Jefferson Wells
Eric Rossin Jefferson Wells
Eric Rossin
Økonomikonsulent

Jeg er halvt fransk og halvt norsk og flyttet til Norge for litt over 20 år siden. Før det bodde jeg for det meste i Frankrike og Sør Amerika. Jeg har studert økonomi i Frankrike, USA og Spania. Store deler av karrieren min har blitt tilbrakt hos en av verdens største sementprodusenter, hvor jeg hadde flere roller innenfor logistikk og økonomi. Da det ble endringer i konsernet og Oslo kontoret ble nedlagt gikk turen videre til et oppdrag hos Microsoft Norge før jeg endte opp hos Telenor, hvor jeg nå jobber som financial controller. Det har vært en spennende og lærerik reise å bevege seg fra tung industri til selskaper som utvikler morgendagens teknologiske løsninger.

Young professional working for Jefferson Wells
Young professional working for Jefferson Wells
Bli en av oss

Vi rekrutterer ledere, teknologer og økonomer til våre kunder, samtidig satser vi sterkt på vår konsulentvirksomhet. Med nærmere 300 ansatte, hvorav over 200 konsulenter med kompetanse innen ingeniørfag og økonomi, skaper vi hver dag verdi for våre kunder. Jefferson Wells er av og for spesialister. Med dette som utgangspunkt skal vi lage et sterkt fagmiljø, og tilby våre konsulenter spennende oppdrag hos Norges ledende virksomheter.

RÅD & TIPS
Jobbtips
11 august 2021
Hva kan du lære av en dårlig leder?
Jobbtips
04 august 2021
Tre råd til nyansatte
Jobbtips
02 august 2021
Fem grunner til at du alltid er stresset