Rune Skjaanes er ny leder for konsulentvirksomheten innen økonomi Midt/Nord.

Jefferson Wells fortsetter veksten, og 1. august var Rune Skjaanes på plass for sin første arbeidsdag som leder for økonomiavdelingen i Midt/Nord.

Skjaanes kommer fra stillingen som sales manager i Azets, og har før det fire års erfaring som konsulent innenfor fagområdet HR og lønn i samme selskap. Nå er han klar for å lede økonomiavdelingen til Jefferson Wells i Trondheim.

Rune Skjaanes Jefferson Wells

- Jeg begynte å bli moden for andre oppgaver, men var litt usikker på hva jeg ville gjøre videre. Da Jefferson Wells kom på banen var derfor timingen svært god. Etter en innledende prat ble vi enige om at dette var interessant å se nærmere på. Videre ble det nye samtaler, evnetester og oppgaveløsning, før vi til slutt var i mål og avtalen signert. Jeg gleder meg veldig til å ta fatt på denne oppgaven, forteller Skjaanes, som innehar en mastergrad i økonomi og ledelse fra European Business School i London.

Klare ambisjoner
Den nyansatte lederen har klare målsettinger for hva han ønsker å utrette i sin nye rolle.

– Våre konsulenter besitter enorm kompetanse som kommer våre kunder til gode. Nå har Jefferson Wells vært i en utfordrerposisjon siden lanseringen i fjor høst, og jeg ser virkelig frem til å være med på den spennende reisen selskapet er inne i, vinne nye oppdrag og bidra til å sette et tydelig fotavtrykk i markedet.

Skjaanes påpeker også at målsettingen er å bygge videre på den gode jobben som er gjort, og sørge for at Jefferson Wells er en attraktiv arbeidsplass for både nyutdannede, så vel som seniorkonsulenter.

– Jeg ønsker at vi skal bli et kjent navn i markedet, og samtidig være attraktive for både nyutdannede og seniorer. For å oppnå dette må vi jobbe målrettet med både synlighet og kultur. Med kultur mener jeg at vi skal ha et så godt internmiljø, at konsulentene våre føler sterk tilhørighet til Jefferson Wells og snakker varmt om arbeidsplassen sin.

Vil skape synergier
Jefferson Wells er en del av ManpowerGroup, sammen med Manpower og Experis. Spisskompetansen i ulike segment innenfor arbeidslivet, tror Skjaanes kan bidra positivt for alle parter.

- Det finnes et stort potensial ved å samarbeide på tvers i organisasjonen, og det var også noe som trigget meg da jeg tok jobben. Vi har eksperter på rekruttering i ulike segment, og eminente konsulenter både i IT og økonomi. Samlet tror jeg det kan utnyttes i enda større grad og gjøre oss veldig konkurransedyktig i årene som kommer.

33-åringen forteller selv at han ble overrasket over størrelsen og kvaliteten på konsulentvirksomheten til Jefferson Wells gjennom ansettelsesprosessen.

- Det var et selskap jeg hadde hørt om, men konsulentbiten var langt mer solid enn jeg hadde trodd. Det er skikkelig kult å få være med å videreutvikle et selskap med store vekstambisjoner og utfordre de etablerte konsulenthusene i årene som kommer.  Nå gleder jeg meg bare til å komme i gang, avslutter han.