Jefferson Wells etablerer Young Advisory Board

Konsulent- og rekrutteringshuset Jefferson Wells etablerer Young Advisory Board. Slik skal fem kandidater mellom 22 og 35 år være med å forme selskapets fremtid.

Jefferson Wells etablerte virksomheten i november 2020, etter å ha blitt skilt ut fra Experis. Nå har de besluttet å etablere et Young Advisory Board, slik at selskapets yngste ansatte får være med å sette kurs i årene som kommer. Dermed får Charlotte Latini (25) og fire andre kandidater fra 22 til 35 år bidra til å forme konsulentselskapets fremtid.

Jefferson Wells etablerer Young Advisory Board

«Vi står midt i en hyperomstilling – da er det viktigere enn noen gang å få med seg perspektivene fra den yngste generasjonen i selskapet. De har gjerne en annen type innsikt og syn på problemstillinger som jeg tror blir helt avgjørende for oss. De er ikke redd for å stille spørsmål og tør å utfordre. Vi trenger de beste hodene og da må vi gi mulighet for påvirkning», sier Hege Solbakken, leder i Jefferson Wells.

Young Advisory Board vil gjennomføre månedlige møter og delta på workshops med ledelsen i Jefferson Wells hvert kvartal. Innsikten og resultatene fra arbeidet vil gi viktige råd og innspill til selskapets utviklingsarbeid og strategi for de kommende årene. I en etableringsfase er det mange veivalg og rommet for å påvirke retning er større. 

Charlotte Latini, Benedikte Lund, Mathias Elvebakk og Umid Alem er de interne kandidatene til selskapets første unge styre. De fire har ulik bakgrunn og spisskompetanse fra forskjellige forretningsområder i Jefferson Wells. I tillegg er Ørjan Johnsen, leder i Salg og Marked i Sbanken, hentet inn som eksternt styremedlem gjennom Styrekandidaten, der Jefferson Wells er faglig samarbeidspartner. Han har tidligere erfaring som produktsjef i Bergens Tidende, Rieber & Søn ASA og Schibsted.

«Dette er kandidater som er ute hos spennende virksomheter i front av det grønne skiftet, og som dermed har gode forutsetninger for å være med å forme vår organisasjon. I tillegg kjenner de Jefferson Wells og har således en god forståelse for hva vi ønsker å oppnå», avslutter Solbakken.

For mer informasjon, kontakt Hege Solbakken på 91104141.
Kontaktinformasjon til styrekandidatene gis på forespørsel.