Thermo Fisher trengte "CFO for Hire"

Thermo Fisher tok kontakt med Jefferson Wells for å se hvilke ressurser de hadde tilgjengelig på «CFO for hire».

Thermo Fishers CFO hadde fått en ny stilling ved konsernets hovedkontor i USA. Det oppstod derfor et behov for en midlertidig løsning for å dekke denne rollen. I konkurranse med flere leverandører falt valget på Jefferson Wells.

Dame i laboratiriet

Thermo Fisher Scientific Inc. (NYSE: TMO) er et verdensledende børsnotert selskap innen vitenskap, med årlige inntekter over $ 25 milliarder. Selskapets misjon er å gjøre det mulig for kunder å gjøre verden sunnere, renere og tryggere. Enten kunder akselererer forskning på biovitenskap, løser komplekse analytiske utfordringer, forbedrer pasientdiagnostikk og terapier eller øker produktiviteten i laboratoriene sine, støttes de av Thermo Fisher. Globalt har selskapet mer enn 75 000 ansatte og leverer en uovertruffen kombinasjon av innovative teknologier, innkjøp av bekvemmelighet og farmasøytiske tjenester gjennom bransjeledende merkevarer, inkludert Thermo Scientific, Applied Biosystems, Invitrogen, Fisher Scientific, Unity Lab Services og Patheon. Hvis du vil ha mer informasjon, gå inn på www.thermofisher.com.

Utfordring
Selskapets CFO hadde fått en ny stilling ved konsernets hovedkontor i USA. Det oppstod derfor et behov for en midlertidig løsning for å dekke denne rollen. Vedkommende ville blant annet styre oppfølgingen av et krevende milliardprosjekt for utbygging av nye produksjonslokaler i Norge. Parallelt med at det var behov for oppfølging og kontroll av kjernevirksomheten til selskapet. 

Løsning
Thermo Fisher tok kontakt med Jefferson Wells for å se hvilke ressurser de hadde tilgjengelig på «CFO for hire». Her var det meget viktig med tung erfaring fra økonomi- og virksomhetsstyring samt inngående erfaring med prosjektledelse fra større byggeprosjekter. I konkurranse med flere leverandører valgte falt valget på Jefferson Wells. Konsulenten innfridde de krav Thermo Fisher hadde både på det faglige og personlige plan. Vi opplevde en effektiv prosess av høy kvalitet og ikke minst en svært god forståelse av det faglige behovet vi hadde. De var svært gode på oppfølging av oss som kunder og vi følte oss godt ivaretatt, sier Joakim Prine Frogner, Seniorrådgiver HR, Rekruttering & Bedriftskultur.

Resultat
«Management for hire» konsulenten var hos selskapet i over ett år frem til deres CFO kom tilbake fra USA. Kunden vi var veldig fornøyde med både prosess og resultat.  
Experis/JW sine rådgivere viser tydelig at de kan økonomifaget og forstår kundens behov - dette er kritisk forståelse for å lykkes! sier Joakim Prine Frogner, Seniorrådgiver HR, Rekruttering & Bedriftskultur